Vinter 2016-17

Vi giver dig tre gear at vælge imellem. Du vælger hvor mange retter per person og sammensætter selv. Se betingelser og detaljer nederst.

Kontakt og bestil på catering@manfreds.dk.

Vælg antal retter – minimum 5 retter og til minimum 25 personer
5 retter til 275,-
8 retter til 325,-
12 retter til 525,-

Menu – til minimum 25 personer

(Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven til 20,- kr. per person)

Fisk 65,- per person

  • Tatar af ørred med porresauce og rugbrød
  • Saltet torsk med peberrodscreme og majroer
  • Røgede kammuslinger med vinterkål og rugbrød (15,- i tillæg)

Grønt 45,- per person

  • Saltbagte beder med paradisæbler og ricotta
  • Bagte jordskokker med persille og blå kornblomst (ost)
  • Brændt grønkål med brunet smør og valnødder
  • Cremet perlespelt med Havgus-ost
  • Ristede kartofler vendt med syltede løg og urter

Kød 80,- per person – vælg én per menu

  • Langtidsstegt svinekam og skysauce med krydderurter
  • Braiseret okse med sala verde
  • Rosastegt okse med rødvinssauce (25,- i tillæg)

Ost og desserter 50,- per person

  • 3 danske oste
  • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaoskaller
  • Pannacotta på jersey-råmælk med havrecrumble

 

Al catering er tilrettelagt, så det kan afhentes anrettes som buffet.

– Der skal bestilles minimum 5 retter per person til minimum 25 personer
– Menuerne serveres med legendarisk surdejsbrød fra Mirabelle

– Al catering forudbetales senest 3 dage før arrangementet
– Personale til servering er ikke inkl. i prisen
– Levering i Storkøbenhavn kan arrangeres
– Catering skal bestilles senest 4 hverdage i forvejen
– Der er mulighed for at leje service, borde mv.

Vores erfarne sommelier hjælper dig gerne med at finde den rigtige vin til maden!

Ønsker du at bestille et arrangement eller har du nogle spørgsmål, så send os en mail på catering@manfreds.dk


eco
90-100% økologisk spisested.