Restaurant

Vores råvarer er 90-100 % økologiske.
Se vores råvarepolitik her.

Menukort
Menukort frokostsupplement 
(Man-fre)
Vine
Selskaber (8-26 gæster)

Om at spise på Manfreds

Manfreds er et lille sted, hvor man sidder tæt. Den intime stemning er videreført i serveringerne, og vi serverer retterne family style – til deling rundt om bordet, og i det tempo køkkenet har dem klar.

I deler og nyder maden, som I har lyst. Retterne skal ikke nødvendigvis nydes i bestemt rækkefølge eller tempo. Så hvis der kommer en ny tallerken på bordet, før den forrige er tømt, er det ikke en fejl, eller et udtryk for, at vi synes, I spiser for langsomt!

Maden

Maden på Manfreds serveres uhøjtideligt og anrettes uden for mange dikkedarer. Tiden er i stedet brugt i køkkenet, og retterne skabes af en både respektfuld og legesyg tilgang til de udvalgte sæsonråvarer, vores leverandører og producenter bringer os. Og vi er ret seriøse, når vi vælger leverandører. Prøv bare at se vores råvarepolitik.

Vi er glade for grønt. Du kan følge sæsonudbuddet på de danske marker ved at spise hos os, og grøntsagerne kommer aldrig ud af fokus. Mængden af kød på tallerkenen afspejler altid et tæt forhold til grøntsagerne, og uanset om det er kød, fisk/skaldyr eller fjerkræ, står det aldrig alene og tager ikke pladsen fra det grønne – måske lige bortset fra vores tatar.

– og vinen

Manfreds var den første vinbar i København, der havde et tydeligt fokus på kompromisløse, naturlige vine. Vores vine er lavet af bønder, der bruger max energi i marken og blander sig så lidt som muligt i processen efter presningen. Det giver bl.a. vine uden kedelige tilsætningsstoffer, gæret af den gær, der naturligt findes. Vinene er ligeså forskellige som alle andre vine, og vi anbefaler en ny tilgang, når du vælger din vin:

Glem alt om druesort, område, land og klassiske holdninger. Gå i stedet efter din næse og humør: Hvad skal det smage af? Tør, frugtig, parfumeret, saftig, læskende, fyldig, syrerig, mineralsk, sprød …? Og er du ekstra nysgerrig – eller nørdet ­– så spørg efter det store vinkort (tyvstart her)


eco
90-100% økologisk spisested.