Om Manfreds

Læs om mad og vin: her.
Manfreds og Relæ modtog Sustainable Restaurant Award i 2016.

Teamet bag Relæ, med Christian F. Puglisi og Kim Rossen i spidsen, kastede sig i 2010 over også at ville levere kvalitetsmad til de lokale Nørrebro’ere. Resultatet blev Manfreds & Vin – Københavns første naturvinbar og med mad ud ad huset. Snart blev restauranten etableret indenfor og folk tog godt imod det rustikke køkken. Tataren blev hurtigt favorit og gør Manfreds til verdens (nok) eneste grøntsagsfokuserede restaurant, som er berømt for sin tatar.

Siden røg ’& Vin’ ud af navnet. Vinen spiller dog stadig en hovedrolle, og Manfreds gæster er i stigende grad vinentusiaster fra hele verden. Madens fokus er stadig på rustik hverdagsmad, hjulpet på vej af moderne teknikker og råvarer af højeste kvalitet – serveret inde og ude, til frokost og aften, som takeaway og catering.

De økologiske og biodynamiske råvarer hentes hjem i tæt synergi med Relæ: Grøntsager fra nogle af landets hårdeste grøntnørder som Kiselgården og Birkemosegaard – og vores egen Lasse der dyrker masser af grøntsager og urter på vores Farm of Ideas 40 km fra Manfreds. Øko-kød af den bedste kvalitet, vi kan finde, fra landmænd der opdrætter deres dyr exceptionelt og i dyrenes øjenhøjde: Fx okse fra Mineslund og Birkemosegaard, gris fra HindsholmGrisen, lam fra Havervadgaard, kyllinger fra Hegnsholt og Sødam.

Mere om mad og vin her.

Råvarer og vin er 90-100% økologiske. Hver dag!


eco
90-100% økologisk spisested.