Marts-april

Vi giver dig tre gear at vælge imellem. Du vælger hvor mange retter per person og sammensætter selv. Se betingelser og detaljer nederst.

Kontakt og bestil på catering@manfreds.dk.

Vælg antal retter – minimum 5 retter og til minimum 25 personer
5 retter til 275,- pr. person
8 retter til 325,- pr. person
12 retter til 525,- pr. person

Menu – til minimum 25 personer

(Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven til 20,- pr. person)

Fisk 65,- pr. person

  • Tatar af ørred med syltede gulerødder & rugbrød
  • Saltet torsk med peberrodscreme & bagt seleri
  • Røgede kammuslinger med vinterkål & rugbrød (15,- i tillæg)

Grønt 45,- pr. person

  • Saltbagte beder med paradisæbler & ricotta
  • Bagte jordskokker med persille & blå kornblomst (ost)
  • Brændt grønkål med brunet smør & valnødder
  • Cremet perlespelt med Havgus-ost
  • Ristede kartofler vendt med syltede løg & urter

Kød 80,- pr. person – vælg én per menu

  • Manfreds oksetatar med karse & sprødt rugbrød
  • Langtidsstegt svinekam & skysauce med krydderurter
  • Braiseret okse med gremolata
  • Rosastegt okse med rødvinssauce (25,- i tillæg)

Ost og desserter 50,- pr. person

  • 3 danske oste
  • Manfreds chokolademousse med olivenolie & kakaoskaller
  • Panna cotta på jersey-råmælk med havrecrumble

 

»Mad og vin fra Manfreds er 90-100% økologisk«

Al catering er tilrettelagt, så det kan afhentes anrettes som buffet.

Vi tager højde for at enkelte råvarer ikke kan skaffes. Der kan derfor kan forekomme mindre ændringer.

– Menuerne serveres med legendarisk surdejsbrød fra Mirabelle
– Al catering forudbetales senest 3 dage før arrangementet
– Personale til servering er ikke inkl. i prisen
– Levering i København fra 500.-
– Catering skal bestilles senest 4 hverdage i forvejen

Vores erfarne sommelier hjælper dig gerne med at finde den rigtige vin til maden!

Ønsker du at bestille et arrangement eller har du nogle spørgsmål, så send os en mail på catering@manfreds.dk


eco
90-100% økologisk spisested.