Jul 2017

♥ Julefrokostmenuer ud af huset ♥

Forkæl jer selv med en julefrokost lavet af økologiske råvarer af højeste kvalitet 

☛ BESTIL på catering@manfreds.dk


♥ Klassisk Jul ♥

Christiansøsild med rødløg og creme fraiche

Lever paté

Cotechino pølse af Hindsholm gris med løg og hvidløg

Mirabelle rugbrød

Mirabelle surdejsbrød

Krydderfedt af Hindsholmgris

Økologisk and fra Gothenborg

Kartofler stegt i andefedt og rosmarin

Langtidsstegt svinekam fra Hindsholm og sky sauce med krydderurter

Klassisk rødkål med øl-eddike fra Herslev Bryghus

Risalamande og Kirsebærsauce

Pris kr. 385,- / person


♥ Utraditionel Jul ♥

Marinerede bagte sorte oliven

Saltet torsk med grønkål og røget kelp olie

Mirabelle surdejsbrød

Krydderfedt af Hindsholmgris

Seje jordskokker med rå svampe og fermenteret svampe emulsion

Cremet perlespelt med Havgus ost og mynte

Rosa-stegt okse fra Mineslund med rødvinssauce

Grønkålssalat vendt med valnødder og syltede hybenroser

Manfreds chokolademousse med oliven olie & kakao skaller

Pris kr. 355,- / person


♥ Stort Ståhej ♥

Marinerede bagte sorte oliven

Saltet torsk med grønkål og røget kelp olie

Røgede kammuslinger med fermenterede jordskokker

Mirabelle surdejsbrød

Krydderfedt af Hindsholmgris

Cotechino pølse af Hindsholm gris med løg og hvidløg

Seje jordskokker med rå svampe og fermenteret svampe emulsion

Langtidsstegt svinekam fra Hindsholm og sky sauce med krydderurter

Klassisk rødkål med øl-eddike fra Herslev Bryghus

Økologisk and fra Gothenborg

Kartofler stegt andefedt og rosmarin

Rosa-stegt okse fra Mineslund med rødvinssauce

Grønkålssalat vendt med valnødder og syltede hybenroser

Manfreds chokolademousse med oliven olie & kakao skaller

Risalamande og Kirsebærsauce

Pris kr. 595,- / person


♥ Grøn Jul ♥

Marinerede bagte sorte oliven

Mirabelle surdejsbrød

Frantoi Cutrera’s økologisk ekstra jomfru olivenolie

Seje jordskokker med rå svampe og fermenteret svampe emulsion

Grønkålssalat vendt med valnødder og syltede hybenroser

Selleristeak

Cremet perlespelt med Havgus ost og mynte

Risalamande og Kirsebærsauce

Pris kr. 235,- / person


Tilvalg til alle menuer:

Manfreds’ tatar med sprødt rugbrød og æggecreme
95,- / person

Stracciatella – egenproduceret mozzarella rørt med fløde samt trøfler
65,- /person

Grøn salat
35,- /person

3 danske oste
40,- /person


eco
90-100% økologisk spisested.