Bryllup 2016

Til min. 50 personer.

Alle menuer serveres med Mirabelles fænomenale surdejsbrød og vores sicilianske olivenolie.

Alle priser er inklusive kok, der færdiggør og anretter maden hos jer. Inkluderer ikke service.

Se priserne for forår/sommer eller efterår/vinter nedenfor.


Forår

  • Stenbiderrogn med mandelpuré og olivenolie
  • Kartofler, svampepuré og rå svampe
  • Beder med parmesan og olivensauce
  • Rosastegt okse eller Sødam-kylling, med
    – stegt selleri og smørsauce
    – stegte kartofler med masser af hakkede urter serveres
  • Manfreds’ chokolademousse


Sommer
 

  • Saltet ørred og majroe med brøndkarse
  • Radiser med gedeost og peberrod
  • Ristede løg med hyldeblomst og Havgus
  • Rosastegt okse eller Hindsholm-gris, med
    – brændt spidskål og burre blanc
    – stegte kartofler med masser af hakkede urter
  • Manfreds’ chokolademousse

Priser for forårs- og sommermenuer

3 retter – 475 kr.
4 retter – 550 kr.
5 retter – 625 kr.


Efterår

  • Saltet ørred med peberrodscreme og karse
  • Løg med flager af havgus og syltet hyldeblomst
  • Bagt selleri med valnøddepuré
  • Rosastegt okse eller Hindsholm-gris, med
    – stegte kartofler med masser af hakkede urter
    – brændte gulerødder og sauce med söl
  • Yoghurtmousse med æble og mælkecrumble


Vinter

  • Saltet ørred med peberrodscreme og karse
  • Bagt knoldselleri med fåreyoghurt og karse
  • Grønkål med æbler og mandelpraline
  • Rosastegt okse eller Hindsholm-gris, med
    – brændte gulerødder og sauce med söl
    – stegte kartofler med masser af hakkede urter
  • Manfreds’ chokolademousse

Priser for efterårs- og vintermenuer

3 retter – 465 kr.
4 retter – 575 kr.
5 retter – 650 kr.


eco
90-100% økologisk spisested.